Hanki liput näyttelyyn nyt!

Kitee Tourist Information – A Nightwish Story. Kiteen keskustaan avataan 8.6.2020 Nightwish-yhtyeen tarinaan keskittyvä moderni ja interaktiivinen näyttelykokonaisuus.

“The beauty of this ride ahead such an incredible high"

"Enter adventureland"

Maailmanlaajuiseen maineeseen nousseen Nightwish-yhtyeen tarinaan keskittyvässä näyttelyssä on esillä harvinaista aineistoa, jota on mahdollista nähdä ja kokea koko maailmassa vain Kiteellä. Lisäksi 3D- ja virtuaalitekniikan myötä se on dynaaminen ja interaktiivinen - ei mikään perinteinen museo. Kävijät pääsevät paitsi tutustumaan Nightwishin maailmaan monella tasolla ja erilaisista näkökulmista, myös itse elämään ja kokemaan yhtyeen tarinaa ja musiikkia. Näyttely myös elää ajassa: siihen tuotetaan jatkuvasti vaihtuvia sisältöjä.

Storytime

Kertomuksia vierailijoilta

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut est velit, pharetra vitae tellus ut, varius lobortis lectus. Nunc vitae metus vitae eros vulputate interdum ac ac ligula. Suspendisse et ultrices elit. Integer ac diam pulvinar, imperdiet metus nec, pretium mauris. Maecenas sit amet vesti"

Nimi, maa

Bändituotteita ja Nightwish keskuksen erikoisuuksia

Nouda ostokset keskuksen kaupasta

Product was added to cart
Product was added to cart

T_GO_TO_SHOPPING_CART
T_SAVED_CART_LOADED

[CART NAME]

T_GO_TO_SHOPPING_CART
T_SAVED_CART_DELETED

[CART NAME]

T_OK